avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... recalculare pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

recalculare pensie alimentara

Buna ziua, as dori sa stiu ce pasi trebuie sa urmez pentru deschiderea unei actiuni de recalculare a pensiei alimentare pentru copil, stabilita prin hotararea de divort din 2004 la suma de 700000 lei- 70 ron. Nu am prea multe informatii despre fostul sot, dar stiu ca lucreaza in strainatate. M-ar interesa daca se pot obtine relatii privind venitul sau real si cum pot obtine aceste informatii. Domiciliul sau actual nu il cunosc si nici nu stiu daca lucreaza cu acte sau nu.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adriana Olteanu , Avocat 08:21, 20 Aprilie 2011
Domiciliul il puteti afla in urma demersurilor ce vor fi efectuate la evidenta populatiei - INEP.
Daca nu cunoasteti venitul sau locul sau de munca, solicitati stabilirea pensiei de intretinere prin raportare la salariul minim pe economie - 670 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare pensie de intretinere - parintele lucreaza in strainatate ivanoiu ivanoiu buna ziua. Am divortat in 2010 si s-a stabilit o pensie pt copil in valoare de 120 ron, tatal neavand atunci serviciu. DE 4 ANI el locuieste si lucreaza in ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara silviapopa68 silviapopa68 Am divortat acum 5 ani si copilul a ramas in intretinerea mea. Tatal plateste o pensie alimentara copilului de 60 ron. As vrea sa il actionez in judecata ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara din germania Camelia_balan Camelia_balan Fostul meu sot lucreaza in Germania ,s-a recasatorit si mai are acolo inca un copil.Prin hotarare de divort in 2004 i s-a fixat plata unei pensii alimentare ... (vezi toată discuția)