Povestea mea incepe in data de 24 februarie 2011 seara ,cand eu am parcat auto VW Passat model 2004 in fata blocului unde locuiesc ,strada Pajura ,Mun.Onesti ,Judetul Bacau .A doua zi cand m-am trezit in jurul orei 08.15 si am iesit ca sa plec la munca cu prietena ,surpriza........................,masina mea disparusera....,fara nici o urma.Am ramas inmarmurit ,am cautat auto prin imprejmuiri,asta pt ca nu aveam un loc fix de parcare,dar nu puteam sa realizez ca masina mea a fost furata.Am sunat la 112 si a venit si politia peste vreo jumate de ora,ca sa constate furtul.
Si ca in Romania ,Politia m-a pus la scris declaratii si iar declaratii si mi s-a spus ca sa nu mai am prea multe ganduri ,ca cei care au furat masina mea sunt profesionisti si sigur n-o mai gasesc.
Dupa anumite declaratii verbale ale unor vecini care au parcat masinile lor in acea seara s-a dedus ca masina mea a fost furata in intervalul 21.45 si 00.45.
Am mai nut legatura cu politistul care conduce ancheta de la Onesti si mi s-a spus ca dosarul este facut ca la carte cu tot felul de declaratii "nefolositoare" si ca aici se si definitiveaza si este gata de "clasat".
Dar in data de 13 aprilie 2011 ,am primit un telefon de la un politist din Cluj care ma intreaba de furtul masinii mele si imi spune ca s-au prins niste hoti care furau masini si in zona Onestiului si ca sunt din Tg.Mures si mi-a spus sa spun ce bunuri aveam in masina ca sa vada daca nu cumva gaseste si vreun bun de al meu ca s-o coreleze cu furturile celelalte.Si dupa ce am verificat cu politia Cluj o parte din bunurile din masina mea ,am spus ca aveam si un aparat foto Nikon Coolpix S3000,la care politia a spus ca au si ei unul .Fiindca era cumparat cu acte de catre mine i-am dictat prin telefon seria aparatului si corespundea cu cel gasit de ei la perchezitia facuta la locuinta unuia din hoti.
Iar pe data de 15 aprilie am fost invitat la sediul politiei Cluj pt audiere si a ridica aparatul foto.
Dupa e am ajuns la politie si mi s-a inapoiat aparatul foto ,am verificat sa vad daca mai aveam pozele care le facusem si am constatat ca erau sterse si ,SURPRIZA..................,hotii au facut poze cu aparatul meu cu familia ,copiii si masini decapotabile personale.
In urma perchezitiei politia Cluj ,din cate am inteles au gasit 3 masini furate.
De la Politia Cluj mi s-a spus ca ar fi bine sa angajam un avocat,eu si ceilalti pagubiti ,ca suntem peste 12 pagubiti,care sa ne reprezinte ca parte civila in procesul care va fi de acum .
Deci pana la urma cu masina noastra furata ,trebuie sa ne angajam avocat ,deci o multime de bani si drumuri la Cluj,ca sa vedem daca avem vreo sansa sa recuperam ceva din prejudiciu.
Mentionez ca din cercetari se spune ca hotii nu dezmembrau masinile ci le schimbau seriile si si le vindeau prin targuri.
Va dau 2 pagini din ziar ca sa cititi ce spun ziaristii.
[ link extern ]
si
[ link extern ]
ACUM RUGAMINTEA MEA ESTE DACA CUMVA CINEVA CARE A TRECUT PRIN ASTA POATE SA-MI DEA CEVA RELATII ,SAU MACAR PARERI CA MI-E FRICA, CA O SA LE DEA DRUMUL DE LA PUSCARIE ,CA ACUM AU MANDAT PE 29 ZILE.