avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Index calorifere si contoar/repartitor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Index calorifere si contoar/repartitor

Care sunt consecintele in cazul in care am dat jos contoarul/repartitorul (cu index caldura) - fara a rupe sigiliul de pe 3 calorifere din 4 ?
Cel mai recent răspuns: sacalul09 , utilizator 18:22, 20 Aprilie 2011
Nu mi se parea normal sa astept 3 ore sa inceapa sa se incalzeasca...prin urmare le-am demontat, curatit si remontat.
Pentru a nu distruge repartitorul de costuri l-am dat jos
...oricine ar fi facut la fel !
Atunci asa trebuia sa incepeti, nu sa aruncati o intrebare generala pe forum.

Si in acest caz trebuia sa anuntati administratorul. Venea, va nota indecsii, dupa ce terminati de spalat caloriferele, chemati firma care v-a montat repartitoarele, vi le montau la loc in prezenta administratorului care asista la montarea caloriferelor si a repartitoarelor.
Totul dura mai putin decat pare asa cum v-am scris eu aici.
Care sunt consecintele in cazul in care am dat jos contoarul/repartitorul (cu index caldura) - fara a rupe sigiliul de pe 3 calorifere din 4 ?


nu înțeleg cum nu ați rupt sigiliul,ori ne ascundeți ceva,cel puțin la mine nu se poate desface de pe calorifer decât dacă rup sigiliul,la noi se face cerere de desigilare,vine firma il dă jos și îl repune la loc după terminarea lucrărilor ori înlocuirea caloriferului,totul contra cost,dacă nu mă înșel era vorba de 5 RON de calorifer

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un calorifer in plus la plata andreistan andreistan In blocul nostru s-au mutat de 2 ani o familie in un apartament de 2 camere. Cand au cumparat [b]apartamentul acesta avea 4 calorifere cu 4 ... (vezi toată discuția)
Citirea repartitoarelor de catre administratia blocului MrOrange MrOrange Buna seara, Problema este urmatoarea: in urma cu aproximativ 7 ani (eu locuiesc de 5 ani in apartament) contractual cu firma care a montat, administrat si ... (vezi toată discuția)
Stau intr-un bloc care nu are apometre pentru apa rece,nici contoare ... oakleyokey oakleyokey Stau intr-un bloc care nu are apometre pentru apa rece,nici contoare de gaz,nici repartitoare la calorifere.Totul este la comun.Administratora/asociatia nu ... (vezi toată discuția)