avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... valoare taxa timbru contestarea recunoasterii de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

valoare taxa timbru contestarea recunoasterii de paternitate

Multumesc pentru raspuns, am mai aflat si eu cate ceva dar am inteles ca trebuie sa platesc si o taxa de timbru daca contest recunoasterea de paternitate si va rog daca stie cineva cat este de mare aceasta taxa.
Dar un test de paternitate solicitat in instanta cam cat costa?

Multumesc mult celor care imi dau un sfat, o idee.
Cel mai recent răspuns: diana1sefa , utilizator 11:32, 20 Aprilie 2011
art.7 din legea146/1997 , se refera la taxele de timbru pentru unele actiuni si cereri referitoare la raporturile de familie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestarea paternitatii de catre mama Mik_vasi Mik_vasi Buna ziua!Am cateva intrebari in legatura cu ceea ce presupune contestarea paternitatii de catre mama,pentru un capil nascut in afara casatoriei.Intrebarile ... (vezi toată discuția)
Test de paternitate eleny_paduraru eleny_paduraru Buna seara! Pe scurt: am avut o relație de multi ani cu un bărbat căsătorit. Am rămas însărcinată cu el acum 7 luni, am vrut la un moment dat sa ... (vezi toată discuția)
Divort_contestarea recunoasterii paternitatii CatanaNelu CatanaNelu Am mai studiat un pic problema si lucrurile sunt mai greu de rezolvat decat mi-as fi putut dori. Impreuna cu actuala sotie am hotarat de comun acord sa ... (vezi toată discuția)