avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum obtin un decret din 1955?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum obtin un decret din 1955?

Primaria Bucuresti imi cere urmatoerele documente:
- Decretul nr.118 din 21.04.1955
- Decretul nr.213 din 1966
si anexele lor.

Ajutati-ma va rog cu informatii unde le pot gasi!!!!
Ultima modificare: Joi, 21 Aprilie 2011
shmenoidul, utilizator
Cel mai recent răspuns: cassy , utilizator 22:15, 20 Aprilie 2011
incearca la arhivele nationale, s-ar putea sa ai noroc.
mergeti la Monitorul Oficial din Calea 13 Septembrie, formulati o cerere scrisa de eliberare a acestor documente la biblioteca de la etajul 1 si in cateva zile va vor da raspunsul. Merge mai repede decat la Arhivele Nationale. Daca dansii nu le au ( putin probabil acest fapt) formulati o cerere la arhiva Guvernului Romaniei. Abia apoi la Arhivele Nationale.
cu stima!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retrocedare adina79 adina79 Buna seara ! Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie?! Am nevoie de Anexa la Decretul 92/1950, pentru judetul Calarasi-Oltenita. Am incercat la ... (vezi toată discuția)
Anexa decret 92/1950 brasov costif costif Unde as putea vizualiza lista imobile nationalizate prin decret 92/1950 pt Brasov. In toate versiunile accesibile pe internet nu gasesc decat list apt ... (vezi toată discuția)
Sarbatori fericite la toti cititorii. am o mare rugaminte: stie ... GheorgheSav GheorgheSav Sarbatori fericite la toti cititorii. Am o mare rugaminte: stie cineva unde pot gasi Instructiunile Ministerului Agriculturii nr. 35/1958. La Guvernul ... (vezi toată discuția)