avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... uzufruct
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

uzufruct

Daca cumpar o casa cu mentiunea de uzuflux,din partea persoanei pe care o ingrijesc, ce inseamna? Aceea casa este a mea sau vor veni nepoti sau...., care au drept ca si mine?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: liviacodru , utilizator 06:38, 22 Aprilie 2011
Va multumesc pentru raspuns.Dar daca soacra considera ca a gresit cu acea casa, ca a dat-o cui nu trebuia mai poate face ceva?Multumesc, cu respect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare intre tata si fiica bobota viorel bobota viorel ..Intentionez sa inchei un contract de vanzare-cumparare, intre mine si fica mea nelegitima,prin care sa-i transmit casa in care locuiesc,eu fiind singurul ... (vezi toată discuția)
Titlu de propietate danaoz danaoz buna!tatal meu a cumparat o casa de la bunicii mei,dar cand a facut contract de vanzare-cumparare le a dar dreptul la o camera,am putea sa vindem casa daca ei ... (vezi toată discuția)
Contract de v-c cu uzufruct viager, ce drepturi mai are vanzatorul? Andreescu V Andreescu V Buna ziua, Acum un an a murit socrul meu. Soacra mea are trei baieti. Doi cu socrul meu si unul mai mare, dintr/o casatorie anterioara. De asemenea are si o ... (vezi toată discuția)