avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina in leasing - amenzi de la alte persoane
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina in leasing - amenzi de la alte persoane

Am avut o masina in leasing iar in 2010 mai exact pe data de 15 martie 2010 am predat-o catre firma de leasing deoarece nu o mai puteam plati problema este ca-mi vin amenzi pe numele meu ,amenzi constatate acum 4 zile .Ce trebui sa fac ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 20:14, 20 Aprilie 2011
Luati legatura cu firma de leasing.
Amenzile contestati-le in instanta aratand faptul ca din luna martie 2010 nu mai sunteti utilizatorul acesteia. Anexati la contestatie documente justificative in xerocopie.
In termen de 15 zile de la comunicare formulati plangere contraventionala la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
Ultima modificare: Miercuri, 20 Aprilie 2011
goe_07, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicari auto cristina.dinu cristina.dinu Doresc sa fac o contestatie cu privire la ridicarea autoturismului dintr-o parcare cu plata, de catre o firma privata, unde se invoca incalcarea prevederilor ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta desi detin una cristinaelena88 cristinaelena88 Buna ziua, am si eu o intrebare : azi am primit prin posta o amenda pentru lipsa rovinietei, problema e ca detin o rovinieta valabila din aprilie pana in ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala, proces verbal comunicat prin afisare ContSters224733 ContSters224733 Buna ziua, Anul trecut in anul 2011 am fost oprit de un agent de politie ca vorbeam la telefon, eu i-am spus ca nu vorbeam la telefon, a intocmit procesul ... (vezi toată discuția)