avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj judiciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj judiciar

Sunt in proces pentru iesirea din indiviziune.Am ajuns in faza in care proprietatea comuna a fost evaluata si se asteapta hotararea instantei pentru scoaterea la licitatie.Va rog sa-mi spuneti daca nu se va vinde la prima licitatie cu cat poate scadea pretul.Si daca imi puteti preciza etapele urmatoare de la pronuntarea hotararii, si daca exista o taxa pentru executorul judecatoresc ,daca este necesar.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:42, 20 Aprilie 2011
incercati sa-l vindeti dvs.
executorul trebuie platit nu stiu cu cat ,ap se scoate la licitatie la pretul la care a fost evaluat, la al doilea termen se incepe licitatia de la 75 % din pret, apoi se ajunge la adjudecare celui ce da mai mult, fara a fi un pret derizoriu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita imobil pentru suma ramasa de 3000 euro este posibila? ellamiki ellamiki As dori sa va pun o intrebare referitoare la una din situatiile in care sunt implicata si anume aceea de a renunta la casa ptr ca banca nu imi prelungeste ... (vezi toată discuția)
Pret de evaluare imobil diminuat la licitatii executare silita trandafir2 trandafir2 Buna ziua, Pana la cat la % se poate ajunge cu diminuarea pretului unui imobil supus procedurii de executare silita? Stiu ca la executarile silita facute ... (vezi toată discuția)
Executare silita costelilie50 costelilie50 am o datorie de aprox.55000euro catre un creditor.Vor sa scoata imobilul ipotecat la licitatie pt recuperarea datoriei.A venit un evaluator care a evaluat ... (vezi toată discuția)