avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... modificare apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

modificare apartament

Unde se pot depune documentatia pentru modificare apartament?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 20:37, 20 Aprilie 2011
La primarie, la serviciul urbanism.
Daca se poate sa fiti mai concret
Va intereseaza unde se depune proiectul in vederea obtinerii autorizatiei de constructie si a certificatului de urbanism necesar executarii modificarilor?
Cererea impreuna cu proiectul il introduceti la servciul specializat din primarie
Daca,interesul dvs vizeaza informarea asociatiei de proprietari ,urmeaza sa comunicati presedintelui de asociatie , sa depuneti copii ale documentelor emise de autoritatile locale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documentatii si avize pentru o constructie in mediul rural ContSters115731 ContSters115731 Sunt la faza de alipire a doua terenuri intravilane,pentru a construi,dupa care fac planul de situatie,certificatul de urbanism,autorizatia de ... (vezi toată discuția)
Modificare fatada bloc sorel sorel Sa va expun problema. Chiriasa spatiului comercial de la parterul blocului a modificat fatada blocului, instaland in locul unor spatii facute din caramida, ... (vezi toată discuția)
Constructia unui balcon la parter zolyxx zolyxx Buna ziua Asi dori sa fac un balcon la parter, din scara de la cine trebuie sa am aprobarea din partea vecinilor? De la toti sau numai de la vecinii cu care ... (vezi toată discuția)