avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... restituire imprumut.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

restituire imprumut.

Buna seara. As avea si eu o intrebare. Am imprumutat o suma destul de mare de bani de la o persoana, imprumut care s-a facut in baza unui act incheiat la notar. Am ajuns la scadenta acestui contract si a aparut o problema in sensul ca in decursul timpului eu i-am restituit o parte din bani in mai multe transe dar persoana nu mai recunoaste. Mentionez ca banii pe care i-am restituit au fost dati prin alimentarea contului lui sau prin transfer bancar. Se poate face ceva sau suma trebuia restituita din fata notarului?
Cel mai recent răspuns: sorin648 , utilizator 12:02, 26 Aprilie 2011
chiar nu stie nimeni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul dobanda imprumut euro eugen82 eugen82 cum se stabileste dobanda pentru un imprumut in euro intre persoane fizice? care sint dispozitiile legale? imprumutul a fost consemnat prin inscris dar nu ... (vezi toată discuția)
Imprumut intre persoane fizice vrani vrani Buna seara ! Am imprumutat unei persoane o suma de bani pt. doua luni , si am facut act scris de mana , cum ca i-am dat suma x semnatura si ca a primit suma x ... (vezi toată discuția)
Contract imprumut baltazar baltazar Am infiintat un SRL; Exceptand cheltuielile de constituire,in perioada imediat urmatoare, voi face unele achizitii necesare firmei din banii mei.Am inteles din ... (vezi toată discuția)