avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Timbrare capete de cerere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Timbrare capete de cerere

Buna ziua!
Am si eu urmatoarele intrebari privind timbrajul
Cum se timbreaza mai multe capete de cerere intr-o actiune civila
1-Discriminare
2-protectia consumatorului
3-obligatia de a face-nu exista val patrimoniala
4-daune cominatorii in fav statului

Stiu doar ca am fost pus sa platesc 2 taxe a cate 8 lei fiecare, fara sa inteleg ptr care capete de cerere.

Si inca o problema
Daca nu m-am prezentat la termenul la care trebuia sa vin cu chitanta de plata a timbrajului, normal era sa se respinga actiunea.S-a amanat cauza , iar la termenul urmator nu mi s-a luat in consideratie chitanta, chiar daca ea era data ca fiind emisa inaintea termenului la care trebuia sa ma prezint...Cu toate astea, a fost depusa la dosar.Prin exceptie invocata de partea adversa 2 dintre capete au fost respinse ptr netimbraj.Cu toate astea, in sala, intr-o alta speta similara(neplata in termen a taxei de timbru)...s-a admis plata cu intarziere..adica s-a impus partii sa plateasca in termen de 7 zile.

Poate ma lamuriti si pe mine!:sorry:
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 11:49, 25 Aprilie 2011
Nu trebuie sa va uitati in ograda altuia. Dac nu vi s-a pus in vedere sa timbrati si celelalte doua capete de cerere, atunci acesta va fi un motiv de recurs.
Nu va putem lamuri care capete de cerere nu au fost timbrate, doar dvs puteti sa vedeti in dosar solutia mentionata in incheierea de sedinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru recurs Mihaela Elena Mihaela Elena o rugaminte va rog... Acum un an de zile mi s-a admis recursul impotriva Comisiilor Locale si Judetene in obtinerea unui titlul de proprietate si desigur ... (vezi toată discuția)
Care e taxa de timbru? molita molita sunt chemat in instanta ptr a incheia in forma autentica contr de vanz-cump avand la baza un act sub semnatura privata as dori sa stiu daca partea adversa a ... (vezi toată discuția)
Cerere reconventionala zamfir.nic zamfir.nic Am depus o cerere reconventionala cu 2 capete de cerere. Al 2-lea capat de cerere depinde de primul (daca primul se accepta,al doilea nu mai are obiect). Am ... (vezi toată discuția)