avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare cetatean rep moldova
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare cetatean rep moldova

Buna ziua,
Trebuie sa angajez un cetatean din rep moldova. este casatorit cu o romanca si are carte de rezidenta pentru membrii de familie valabila pana in sept 2013.
mai am nevoie de permis de munca sau alte documente pentru angajare?
Multumesc!
O zi buna!
Cel mai recent răspuns: lylyana.ion , utilizator 16:48, 21 Aprilie 2011
In caest caz, nu mai este nevoie de permis de munca daca are carte de rezidenta ... pentru angajare se solicoita aceleasi acte ca si pentru angajarea unui cetatean roman.
MULTUMESC!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Resedinta in romania rodica1983 rodica1983 Buna seara!am si eu o intrebare sora mea este casatorita cu un afgan si inca nu le-a iesit viza!ar vrea sa vina pentru o perioada de 3-4 luni in tara!ce acte ... (vezi toată discuția)
Se poate angaja cu carte de rezidenta??? ELENA2009 ELENA2009 buna ziua, se poate angaja cu contract de munca o persoana care prezinta carte de rezidenta in loc de carte de identitate, este din Republica Moldova. ce ... (vezi toată discuția)
Dobandire cetatenie ro Viorica_vladimirovna Viorica_vladimirovna Buna ziua, Sunt nascuta in Moldova si de 9 ani sunt pe teritoriul Romaniei ca si student, dintre care 5,5 ani sunt casatorita cu un cetatean roman. ... (vezi toată discuția)