avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... se poate angaja cu carte de rezidenta???
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

se poate angaja cu carte de rezidenta???

buna ziua,
se poate angaja cu contract de munca o persoana care prezinta carte de rezidenta in loc de carte de identitate, este din Republica Moldova.
ce alte documnete mai am nevoie avand in vedere ca nu e cetatean roman?
astept parerile dvs. sa stiu daca putem sa o angajam sau nu.
Multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: dana dgb , utilizator 12:53, 23 Noiembrie 2011
nu am mentionat ca este carte de rezidenta pentru membri de fa milie, valabila pana in 2016, fiinda casatorit cu cetatea roman.
Buna ziua,

Il puteti angaja fara nici o problema . Aveti nevoie de aceleasi documente ca pentru orice salariat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare cetatean rep moldova lylyana.ion lylyana.ion Buna ziua, Trebuie sa angajez un cetatean din rep moldova. este casatorit cu o romanca si are carte de rezidenta pentru membrii de familie valabila pana in ... (vezi toată discuția)
Resedinta in romania rodica1983 rodica1983 Buna seara!am si eu o intrebare sora mea este casatorita cu un afgan si inca nu le-a iesit viza!ar vrea sa vina pentru o perioada de 3-4 luni in tara!ce acte ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean moldovean alex1414 alex1414 Buna ziua ! Este prima oara aici pe forum. As vrea sa va solicit parerea in legatura cu o situatie. Eu locuiesc in Germania legal de 5 ani de zile,lucrez in ... (vezi toată discuția)