avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... procedura lichidare in urma demisiei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

procedura lichidare in urma demisiei

Mi-am depus demisia cu preaviz 15 zile si am un act aditional cu clauza de formare profesionala la CIM. Daca refuz sa achit contravaloarea cursului, firma imi poate refuza incheierea procedurii de lichidare sau specifica pe fisa respectiva faptul ca am ramas debitor cu suma de...?
Multumesc anticipat tuturor.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:01, 22 Aprilie 2011
Va specifica pe fisa de lichidare ca aveti un debit de...lei, daca nu si-l poate recupera altfel va apela la justitie
Faptul ca aveti un debit fata de fostul angajator aceasta nu implica refuzul angajatorului de a va elibera documentele prin care se constata vechimea in munca pentru activitatea desfasurata la acesta (carnet de munca sau adeverinta de vechime, decizie de incetare a c.i.m. etc.).

In fisa de lichidare se trece debitul pe care-l aveti fata de fostul angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura incetare contract individual de munca vennonah vennonah Mi-am dat demisia de la fostul loc de munca, demisia cu preaviz a fost luata la cunostinta, a fost inregistrata, semnata de directorul general. Am mers in ... (vezi toată discuția)
Documente relatii munca lucyll lucyll Buna seara, La suspendarea de drept a CIM perioada determinata, ce documente trebuie sa-ti furnizeze angajatorul ? CIM se inchide in 30.09.2011 si a fost pe ... (vezi toată discuția)
Demisie crysstone crysstone buna ziua in data de 30.09.2011 mi-am scris demisia in care am stipulat ca ultima zi de munca v-a fi in data de 28.10.2011. in aceas zi mi s-a comunicat ca ... (vezi toată discuția)