avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... PVCC rovignieta - lamurire
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

PVCC rovignieta - lamurire

Buna ziua,

Am primit doua PV pentru circulatie fara rovignieta (din luna noiembrie 2010) la distanta de o saptamana, asadar doua amenzi plus de doua ori contravaloarea taxei. Pe una am platit-o intre timp iar intrebarea mea este: nu se tine cont de plata deja efectuata a contravalorii taxei la cel de-al doilea PV ? Daca se platesc intotdeauna impreuna (amenda si contravaloarea taxei) indiferent de numarul de amenzi, atunci de ce au mai fost diferentiate in lege?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 12:15, 2 Mai 2011
Da , puteti primi 10 amenzi in aceeasi zi .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovigneta raoul_stef raoul_stef Buna ziua. Am o nelamurire si sper ca ma puteti ajuta : am primit de la executor judecatoresc o decizie de executare silita pentru un debit de 28 euro la ... (vezi toată discuția)
Amenda pt lipsa rovigneta Asterix83 Asterix83 Buna ziua. am si eu o intrebare in legatura cu amenda pt lipsa rovignetei. In luna aprilie 2023, din greseala/neatentie, am circulat in judet fiind surprins ... (vezi toată discuția)
Amenda rovigneta claucris93 claucris93 Buna ziua, Am circulat o perioada cu masina avand Rovigneta expirata. Am fost surprins de camerele fixe de verificare a rovignetei si am primit amenda pe care ... (vezi toată discuția)