avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... renta viagera pentru teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

renta viagera pentru teren agricol

beneficiarul unei rente viagere pentru teren agricol este obligat ,prin lege,
sa-si deschida cont bancar pentru a primi renta ?
Cel mai recent răspuns: ContSters191851 , utilizator 10:24, 25 Aprilie 2011
cititi Ordin 33/2011 privind modificarea si completarea Ordinului nr. 1272/26503/2005 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor titlului XI "Renta viagera agricola" din Legea nr. 247/2005 privind reforma in domeniile proprietatii si justitiei, precum si unele masuri adiacente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renta viagera agricola - conditii ALepadatu ALepadatu Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca o persoana pentru a primi renta viagera agricola? (vezi toată discuția)
Renta viagera cameliadaj cameliadaj Buna ziua,bunicul meu a decedat in anul 2010,noiembrie.Unicii mostenitori au cedat mostenirea in favoarea mamei(bunicii).S-au depus actele la APIA si a primit ... (vezi toată discuția)
Renta viagera agricola. mihaiistfan@yahoo.com mihaiistfan@yahoo.com Anul acesta am implinit varsta de 67 ani.Cu respect,doresc sa stiu daca am dreptul la renta viagera agricola,avand in proprietate suprafata de 5 ha teren ... (vezi toată discuția)