avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită firme de recuperare creante banci
Discuție deschisă în Executare silită

firme de recuperare creante banci

am avut un credit la o banca, dupa o perioada a fost cesionat la o firma de recuperare.Avand in vedere ca este credit de nevoi personale, firma de recuperare poate sa-mi puna titlu executoriu pe apartament, mai ales ca apartamentul nu este proprietatea numaia mea?
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 17:10, 26 Aprilie 2011
Poate sa va execute asupra apartamentului. Firma se va adresa unui executor judecatoresc. Va urma o evaluare a apartamentului.Se va solicita iesirea din indiviziune. Apartamentul va fi scos la licitatie. Daca apartamentul este proprietatea dvs. si de ex. a sotului, se va vinde. Jumatate din bani vor reveni sotului, iar din cealalta jumatate se va recupera creanta ( datoria, cheltuielile de executare, etc.) iar daca raman bani o sa vi se dea inapoi.
Daca aveti un apartament detinut in coproprietate, in faza de executare , firma de recuperare poate face contestatie la executare, solicitand partajarea apartamentului, in sensul de a fi trecut in proprietatea dvs, cu stabilierea unei sulte pentru coproprietar , urmand vanzarea acestui imobil si plata sultei si a creditului dvs din pretul obtinut

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut urgent avocat sammy44 sammy44 caut un avocat specializat in executari silite (vezi toată discuția)
Executare silita bunuri imobile mostenite aflate in indiviziune gaboru69 gaboru69 buna ziua, cumnatul meu nu mai reusit sa isi plateasca ratele la o banca si momentatan este amenintat de catre o firma de recuperari creante cu executarea ... (vezi toată discuția)
Partaj gaab gaab Sunt in proces de partaj cu fosta sotie ,care este plecata in Italia de vreo 5-6 ani ,iar acum in acest proces cere drepturile bunurilor comune ,in speta ... (vezi toată discuția)