avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mai au acum ce sa faca procurorii ca sa ma mai tina ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mai au acum ce sa faca procurorii ca sa ma mai tina sub 114 (internare) ?

Buna ziua.
Am o nelamurire. Am fost condamnat in baza art.114 C.P., am facut expertiza la SML Buzau, au recomandat art.113, apoi a urmat recursul parchetului care a tinut dosarul (de ai naibii) pt motivare aproximativ 5luni, au cerut la recurs contraexperiza la INML Mina Minovici Bucuresti care ulterior a decis inlaturarea masurilor medicale de siguranta TOTAL (atat 113 cat si 114). A urmat un termen in care sefa de complet la Tribunal (ca acolo a urmat recursul dupa Judecatorie) a fost indecisa ca Buzaul daduse 113 (tratament ambulatoriu) iar Bucurestiul inlaturare totala a masurilor si a solicitat la Comisia Superioara tot de la INML Mina Minovici avizarea inlaturarii masurilor.
Mai au acum ce sa faca procurorii ca sa ma mai tina sub 114 (internare) ? Ca deja sunt in recursul parchetului. Acum e convinsa lumea' de situatie. Precizez ca se face un an in iunie totul fiind pt o banala altercatie. (Au dorit sa-mi poarte sambetele oricum).

Rog sa nu isi dea lumea cu parerea, daca se poate ceva exact. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: redmushroom , utilizator 22:54, 26 Aprilie 2011
am sa indraznesc totusi sa imi exprim o parere:P pana ce instanta nu inlatura printr-o hot jud. masura de siguranta , adica pana ce recursul nu se judeca si primiti o hot jud, favorabila da. Dupa recurs sunteti achitat, daca bineinteles castigati recursul si se vor revoca masura internarrii si cea de obligare la tratament medical. In rest nu cred, asta a fost, altceva daca aveau impotriva dvs cereau schimbarea incadrarii.
Ultima modificare: Marți, 26 Aprilie 2011
ContSters201507, utilizator
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A expirat recursul parchetului? Heinrich Himmler Heinrich Himmler Buna ziua! Ma scuzati pt deranj. As avea o intrebare. Eu am avut proces pe 26/08/2010 si tot atunci a fost pronuntarea. Am primit o comunicare pe 30/08/2010 ... (vezi toată discuția)
Somaj gyuricv gyuricv din 18 iunie am fost restructurat de la firma iar de atunci nu pot sa primesc ajutorul de somaj, am facut reclamatie la ITM Brasov nimic, am facut plingere ... (vezi toată discuția)
Clasare plangere penala - procedura de cercetare a plangerii senny2007 senny2007 Buna seara, Va rog sa ma informati si pe mine intr-o problema.Pe scurt: am facut o plangere penala la parchet. Am primit raspunsul privind ... (vezi toată discuția)