buna seara
as dori sa intreb ce consecinte pot aparea in cazul in care fiica mea mi-a fost incredintata prin sentinta definitiva si irevocabila,si imi voi stabilii domiciliul in strainatate,va multumesc anticipat
daca prin sentinta definitiva sin irevocabila de incredintare s-a stabilit si un program de vizite din partea celuilalt parinte, aveti obligatia de a-i comunica acestuia adresa la care va locui minora, astfel incat, acesta sa-si poata exercita dreptul de a mentine relatii personale cu copila. este optiunea tatalui daca, in cunostinta de cauza, va vizita sau nu minora, chiar daca aceasta se afla in strainatate.
conditiile ce le aveti de indeplinit sunt scrise in dispozitivul sentintei, sunteti parinte cu drepturi depline, va puteti lua copilul oriunde va stabiliti
fostul meu sot nu a cerut in instanta program de vizite s-au petrecerea anumitor vacante cu fiica noastra,deci cum s-ar spune ,am custodia deplina asupra copilului
Instiintare parinte
magdacj
Buna ziua,
Am o intrebare cu care va rog sa ma ajutati. Sunt divortata de 10 ani si acum locuiesc in Cluj (copilul este la parintii mei in Falticeni, o fetita ... (vezi toată discuția)