avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident rutier
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident rutier

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti in legatura cu o problema legata de un accident in urma caruia un scuterist a intrat in masina mea . Am considerat ca vina mi-a apartinut pentru ca am facut o schimbare de directie imediat dupa ce l-am depasit. El nu a suferit decat mici zgarieturi refuzand chemarea salvarii sau un consult medical.Am fost impreuna la centrul de constatari al firmei de asigurari, unde am semnat o intelegere amiabila si unde am constatat ca verificarea tehnica a scuterului era expirata.
Intrebarea mea este daca are posibilitatea legala sa ma actioneze in judecata in cazul in care nu primeste despagubirea in timpul dorit de el si in cazul in care ipotetic a obtinut un certificat medico legal de care eu sa nu am cunostinta desi nu a fost spitalizat.
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 21:02, 28 Aprilie 2011
eu zic ca poate sa va actioneze in instanta, orice este posibil mai ales ca dvs sunteti cel din cauza caruia s-a produs accidentul.
poate pe loc nu a acuzat vreo durere dar cine stie dupa mai multe ore, poate 1-2 zile...
Pentru angajarea raspunderii penale , ingrijirile medicale din certificat trebuie sa depaseasca 10 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier scuter + vatamare corporala catalin1990 catalin1990 Buna ziua, In data de 9.10.2010 am fost implicat intr-un accident rutier cu un scuter...mai mult sau mai putin. Eu eram la volanul unui autoturism, la o ... (vezi toată discuția)
Accident rutier OanaIf OanaIf Buna ziua, Am si eu o intrebare: dupa un accident rutier,in cat timp maxim te poti prezenta la medicul legist ca rezultatul investigatiilor medicale sa fie ... (vezi toată discuția)
Accident rutier marius_mau69 marius_mau69 pe data de 8.07.2011 prietana a suferit un accident in urma neacordarii de prioritate de catre un papuc ea circuland cu un moped. ca urmare accidentului a ... (vezi toată discuția)