avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... O avocata isi face publicitate
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

O avocata isi face publicitate

"Oferta zilei: DIVORŢ! Doar 420 RON in loc de 1400 RON pentru un divort la CABINETUL DE AVOCATURA [EDITAT]. Spune la revedere persoanei pe care n-o mai iubesti, cu 70% reducere!"

Oana divorteaza de Pepe, Iri divorteaza de Moni. Sau invers! Moni de Iri si Pepe de Oana. Oricum ar fi,de vreo doua luni incoace ei tot divorteaza! Ce iti propunem noi e fix invers. Un proces de divort rapid, usor si fara batai de cap, cu doar 420 RON în loc de 1400 RON pentru un proces de divorţ la CABINETUL DE AVOCATURA [EDITAT].
E foarte simplu! Poate ai cunoscut pe altcineva sau poate vrei mai mult timp pentru tine, poate vrei sa gasesti fericirea in alta parte sau poate, pur si simplu, lucrurile nu mai stau ca inainte. Oricare ar fi motivul tau, acum e momentul sa iei o decizie inteleapta. E un bine pe care il faci amandurora. Separa-te de persoana pe care n-o mai vrei langa tine fara sa cheltui o avere.
CABINETUL DE AVOCATURA [EDITAT] este recomandat de sute de clienti (acum) fericiti!

Avantaje
Un proces de divorţ poate însemna si un efort financiar pentru ambele părţi, stari tensionate, probleme locative, emotionale, etc
După o perioadă de timp în care ne-am dedicat viaţa unei persoane, ideea de a o lua de la capăt alături de alta poate fi o alternativă fericita, atunci când nu mai găseşti ceea ce ai căutat prima dată la cel/cea care ţi-a fost soţ/soţie;
De cele mai multe ori un divort ieftin, te ajuta sa iei mai usor aceasta decizie. Avantajele unui astfel de demers sunt insa multiple, incluzand reducerea impactului emotional inerent divortului, reducerea costurilor. "

Oferta e pe :[ link extern ]
si pe multe alte site-uri de acest gen.


Comentariile sunt de prisos.... sa spun ca sunt dezgustata.... Atat doar ca art.48 din Legea 51 prevede :
"(1) Este interzis avocatului ca, în mod nemijlocit sau prin persoane interpuse, să folosească procedee incompatibile cu demnitatea profesiei în scopul dobândirii clientelei.
(2) De asemenea, este interzis avocatului să folosească mijloace de reclamă sau de publicitate în acelaşi scop. Statutul stabileşte cazurile şi măsura în care avocatul poate informa publicul cu privire la exercitarea profesiei sale."

#-o

Nu mai exista pic de respect pentru profesia asta ! Vor ajunge avocatii sa faca pliante cu tot felul de prostii. Demnitatea e inlocuita cu umilinta si lipsa de respect.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Aprilie 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alex Chiciu , Avocat 11:33, 30 Aprilie 2011
Oare s-or fi desfiintat barourile? La noi a fi delator, dar in ideea de a corecta lucrurile, a le pune in fagasul normal, in respectul legii si al ordinii publice este ceva de rusine, atrage oprobiul public, ne multumim doar sa comentam cu prietenii, cunoscutii, dar asta din pacate nu indreapta lucrurile. In Occident, dupa care inca mai tanjim, aceste lucruri sunt firesti, este invers acolo, este o rusine sa constati o abatere, o neregula si sa taci din gura, sa nu o raportezi autoritatilor. Acolo esti apreciat, ai atitudine publica, doresti binele comunitatii, aici esti aratat cu degetul... Oare ce varianta ati alege?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Aprilie 2011
ContSters202274, utilizator
Am sesizat Baroul Bucuresti inca de acum o luna de zile. Vad ca nu s-a luat nicio masura. Din contra. Doamna cu pricina si-a extins targetul de publicitate pe mai multe site-uri.

Dumneavoastra tocmai ati constatat aceasta neregularitate. Ce varianta alegeti?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Aprilie 2011
Calyope, utilizator
este normal sa isi faca publicitate est dreptul ei care temporar este interzis printr-o masura abuziva.
In America, Japonia, Norvegia (atat cat cunosc eu) reclamele societatilor de avocatura sunt cele mai agresive si mai des intanlite.
Sper ca pe viitor sa se faca si la noi ceva in acest sens.
Prin drept subiectiv civil se desemnează posibilitatea subiectului activ, în limitele normelor juridice civile, de a avea o anumită conduită, de a pretinde subiectului pasiv o conduită corespunzătoare, iar, în caz de nevoie, de a solicita concursul forţei coercitive a statului.
"este normal sa isi faca publicitate est dreptul ei care temporar este interzis printr-o masura abuziva. " - e un paradox juridic. Vi se pare normal ca un avocat sa incalce legea in maniera asta?
A da exemple din state total diferite ca sistem de al nostru, mi se pare cel putin hilar.

Faptul ca legea ar trebui modificata in sensul indicat de dumneavoastra pentru ca este o masura abuziva, este una. Faptul ca cineva incalca legea pe ideea "ne facem dreptate singuri" este cu totul altceva...
Acel citat de publicitate cu Iri si Moni Columbeanu, cu Pepe si Zavoranu, etc. vi se pare la fel de "normal" pentru un avocat?
Ultima modificare: Vineri, 29 Aprilie 2011
Mihaela Enache, Avocat
faptul ca o asemenea fapta nu este sanctionata se subantelege ca reglementarea abuziva de care vorbeam a cazut in desuetudine .

Alte discuții în legătură

Caut referinte despre avocati ContSters277534 ContSters277534 Stiu ca e foarte posibil sa nu raspunda nimeni punctual, probabil nici nu exista... insa ar fi extrem de utila si eu caut o sursa de referinte despre ... (vezi toată discuția)
Avocatul unei firme poate fi în acelaşi timp şi consultant juridic plătit lunar ? zxc1 zxc1 Avocatul unei Asociaţii de Proprietari poate fi în acelaşi timp şi consultant juridic cu un salariu plătit lunar, dar şi să ia Onorariu din procesele ... (vezi toată discuția)
Adjudecare avocat ContSters221975 ContSters221975 pt avocat.. exista vreo limitare sa adjudece un imobil situat in circumscriptia judecatoriei in care isi desfasora activitatea? nu are nicio legatura cu ... (vezi toată discuția)