avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... casatoria in germania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

casatoria in germania

buna ziua! va rog sa ma ajutati in a ma hotari unde sa ma recasatoresc ? in germania sau ro? el este cetatean german....ce vantaje am si ce dezavantaje in ambele cazuri? multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 11:44, 14 Mai 2011
Casatorindu-va in Germania puteti obtine rezindenta definitiva ca cetatean German si Roman daca nu renuntati la cetatenia romana. Ca cetatean German aveti aceleasi drepturi si obligatii ca si ceilalti cetateni germani. Daca aveti si cetatenia Romana in Tara de bastina deasemeni va bucurati de aceleasi drepturi ca si cetatenii romani..Este bine prima versiune...casatoria in Germania...;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatean strain cu domiciliul in romania? Saso Saso exista acest titlu? fiica noastra este copilul..a doi cetateni! eu cetatean ro si sotul cu dubla cetatenie cetatean german si roman de curind ne-am ... (vezi toată discuția)
Casatorie intre o romanca si un cetatean american whitecamelia whitecamelia va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema. eu sunt romanca, divortata, am o fiica de 18 ani. doresc sa ma casatoresc cu un barbat cetatean american, ... (vezi toată discuția)
Netranscriere căsătorie-divorț în românia sasenac sasenac cetățenie română-căsătorită-divorțata in italia, cu cetățean italian! Ulterior, am căpătat cetățenie italiană, păstrând și cetățenia ... (vezi toată discuția)