avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cui trebuie sa ma adresez pentru a afla care este ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cui trebuie sa ma adresez pentru a afla care este stadiul dosarului pentru CCC?

Buna ziua. Am depus dosarul pentru concediul de crestere copil la primaria din Cumpana unde locuiesc si mi s-a spus ca se trimite la Constanta si ca indemnizatia o voi primi incepand din luna iunie retroactiv. Nu am primit nici o informare asupra aprobarii dosarului si as dori sa stiu care este procedura sau cui trebuie sa ma adresez pentru a obtine confirmarea aprobarii concediului deoarece de la data de 01.Aprilie 2011 sant cu activitatea suspendata deci nu am nici un venit.

Va multumesc anticipat pentru raspuns

Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:03, 27 Aprilie 2011
1. Dosarul dvs. a fost trimis de Primarie la Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale (AJPS) care aproba CCC si plateste indemnizatia aferenta.
2. Daca Primaria nu va poate raspunde (desi ar trebui sa stie de stadiul dosarului dvs.) luati legatura cu AJPS si intrebati de dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suprapunere indemnizatie concediu maternitate cu indemnizatie crestere copil Ktin1 Ktin1 Buna ziua, Nu sunt lamurit daca este o problema ca am beneficiat eu de indemnizatie crestere pentru primul copil si sotia de indemnizatie maternitate pentru ... (vezi toată discuția)
Schimbare optiune concediu pentru cresterea copilului ionelaA86 ionelaA86 Buna seara!Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns .Am nascut in data de 06.07.2011 pana in 25.09 am beneficiat de concediu medical ,in data de 01.10 am ... (vezi toată discuția)
Ccc pentru tatal copilului htctunat htctunat Buna ziua. Sotia mea este in concediu de maternitate din decembrie 2009. Doreste sa se intoarca la servici acum si eu vreau sa intru in concediu de ... (vezi toată discuția)