O angajata a unei asociatii de proprietarii urmeaza sa fie pensionata pe caz de boala.Cine trenuie sa ii competeze extrasul carnetului de munca pentru dosar , in situatia in care este angajata aociatiei de 6 luni, iar carnetul de munca se afla la ITM.
daca asociatia are acordul ITM ului sa pastreze si sa completeze cartile de munca, aceasta va fi completata de responsabilul de personal al asociatiei de proprietari. in cazul in care asociatia nu are acest acord, cartile de munca sunt la ITM si vor fi completate de un inspector de munca din cadrul ITM ului. Si asta numai in baza CIM ului inregistrat si depus la ITM
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Cartea de munca
annaendi
am fost angajata acum doi ani la o firma unde mi s a facut carte de munca si a fost depusa la itm
acum am nevoie de ea dar din pacate firma la care am lucrat ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca
lbertk
Va rog sa-mi spuneti daca dupa ultima inregistrare in carnet la data de 01.01.2011 si dupa certificarea datelor inscrise, SE SEMNEAZA SAU NU carnetul de catre ... (vezi toată discuția)
Examen itm
eujad
1.daca angajatorul are 4 societati si eu am acordul ITM ptr inscriere in carti de munca numai la 2 dintre societati, mai dau examen?mentionez ca la celelalte ... (vezi toată discuția)