1.daca angajatorul are 4 societati si eu am acordul ITM ptr inscriere in carti de munca numai la 2 dintre societati, mai dau examen?mentionez ca la celelalte doua ptr care Nu am acordul ITM urmeaza sa imi fac cim pe 2 ore. Pentru acestea mai tb sa solicit ca pastrarea cartilor de munca sa se faca la sediul angajatorului in conditiile in care exista deja acest acord?
2. aveti cumva tipizatele ce tb depuse la ITM pentru prelungirea acordului ITM. Am intrat pe site si sincer nu le-am gasit .Poate ma ajutati voi.MULTUMESC
1. Pentru fiecare firma trebuie sa cereti acordul ITM pentru completarea carnetelor de munca.
2. Faceti o scrisoare catre ei in care cereti sa va aprobe completarea carnetelor de munca deoarece aveti un salariat care are avizul ITM pentru asa ceva. Nu este un formular tip.
Pe site-ul ITM Bucuresti gasiti tot ce va poate fi de folos in legatura cu atestarea persoanelor care efectueaza activitatea de evidenta muncii la societatile care au obtinut aprobarea pentru pastrarea si completarea carnetelor de munca. ... [ link extern ]
Carnete munca
eujad
ce carnete de munca tb duse la ITM pentru scanat?lka sfarsitul inscrierilor tb pusa stampila si semnatura conducatorului societatii? (vezi toată discuția)
Atestare itm
mihapet
Buna ziua,
Vreau sa dau in ianuarie examenul de atestare a inspectorilor de resurse umane la ITM, dar nu stiu pana cand se fac inscrierile. mentinez ca ... (vezi toată discuția)