avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... incalcare de hotar de catre vecini
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

incalcare de hotar de catre vecini

buna seara,am o problema destul de complicata. vecinii mei din stanga si din dreapta nu-si respecta hotarul si anume,pe vremea cand terenul se masura cu piciorul, terenul meu avea 480mp (in actul vechi),acum la primarie figureaza (la impozit) doar 400mp, iar in noua masuratoare are 380mp. mentionez ca ambii vecini au cadastrul facut in 2005 cu noua masuratoare,adica cu bucati din terenul meu, practic niste falsuri pentru ca, daca se masura cu adevarat nu mai era situatia aceasta, de asemenea actele casei sunt din cele vechi si nu stiu ce importanta au in fata actelor lor(adica cu masuratori stereo). acum, intrebarea era, cum pot demonstra eu ca in actele lor este o greseala,avand in vedere ca ale mele sunt din acelea vechi? trebuie sa ajung in instanta sau se poate cere expertiza de la primarie? daca se ajunge in instanta ma pot reprezenta singura sau credeti ca am nevoie de avocat? va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:32, 28 Aprilie 2011
Nu puteti rezolva situatia decit prin instanta si aveti nevoie de sprijinul unui avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coordonatele stereo ale unui teren, conform actului cadastral, nu sunt recunoscute la delimitarea "cu ruleta a unui teren cumparat Dragnea Ioan Dragnea Ioan Am cumparat un teren, cu acte cadastrale in regula, cu coordonate stereo insa la punerea in posesie vanzatorul a facut o delimitare cu ruleta luand un ... (vezi toată discuția)
Cadastru pe suprafata mai lata decat ma lasa vecinul aducsd aducsd Buna ziua. Am cumparat un teren de la proprietarul y. Teren cu cadastru si intabulat (suprafata 1700mp latime 23 aprox). Proprietarul Y a cumparat terenul acum ... (vezi toată discuția)