avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda mult prea mare pentru neprezentarea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda mult prea mare pentru neprezentarea certificatului de inmatriculare

am luat o amenda de 402lei pentru neprezentarea certificatului de inmatriculare si mi se pare prea mult si as dori o lamurire cu privire la aplicarea punctelor amenda pentru neprezentarea actelor...as dori sa fac contestatie
Cel mai recent răspuns: ContSters106460 , utilizator 21:29, 27 Aprilie 2011
Puteti contesta in termen de 15 zile de la comunicare ,la judecatoria ,cititi cu atentie procesul verbal si vedeti cate puncte ati cumulat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pentru numar de inmatriculare montat incorect ContSters179979 ContSters179979 Buna seara. Acum cateva zile am lovit un caine(care nu a patit nimic) cu bara din fata, iar nr.de inmatriculare s-a desprins de pe aceasta.In timp ce ma ... (vezi toată discuția)
6 puncte pt ca nu am avut la mine talonul masinii,desii legea spune 4 puncte cyp424 cyp424 buna ziua aseara am mers sa duc masina la garaj,care e situat la 5 case departare de unde locuiesc,si nu am luat nici un act,nici macar telefonul cu ... (vezi toată discuția)
Permis retinut puncte penalizare lucianalex lucianalex Salut imi cer scuze daca mai exista vreo discutie asemanatoare insa nu am gasit si am si eu o problema si as vrea sa imi raspunda cineva care a mai patit sau ... (vezi toată discuția)