Buna ziua,
Sunt pensionata pe caz de boala iar in data de 17 mai 2011 urmeaza sa implinesc 59 ani.As dori sa stiu cand pot sa fac cererea pentru pensionare definitiva si daca mai este necesar sa ma prezint la comisie in data de 14 iunie a.c., cand am fost programata. Multumesc anticipat pentru raspunsul dvs.
Cu stima,
Indepliniti conditiile pentru a beneficia de pensie pentru limita de varsta din 17 iunie 2011. La comisia de expertiza medicala este obligatoriu sa va prezentati. Veti trece de la pensie de invaliditate la pensie pentru limita de varsta din oficiu, nu este necesar sa faceti nicio cerere.
Va rog frumos sa imi spuneti ce se poate intampla daca nu ma mai prezint la comisia de expertiza medicala din 14 iunie, care este pentru mine un mare stres.
Doamna, oricum treceti la pensie pentru limita de varsta. De ce sa va legati la cap daca nu va doare? Este ultima revizuire si va fi doar o formalitate.
Ganditi-va ca, pana va fi emisa decizia de pensie pentru limita de varsta, veti primi pensia de invaliditate. Daca nu va prezentati la revizuire, cei de la pensii suspenda plata pensiei. Daca decizia de pensie pentru limita de varsta va fi emisa peste 7 luni, 7 luni veti sta fara pensie.