avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REGULAMENT INTERN modificat Legea 40/2011) criteriile ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REGULAMENT INTERN modificat Legea 40/2011) criteriile si procedurile de evaluare profesionala a salariatilor

aveti un model de modificare privind modalitatile privind criterile si proceduriile de evaluare profesionala a salariatilor, am inteles ca se va atasa la fisa postului salariatului ca anexa la contract , ESTE OBLIGATORIU si pentru salariati part time? dar pentru un singur salariat?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Aprilie 2011
doradragan, utilizator
Cel mai recent răspuns: doradragan , utilizator 11:36, 28 Aprilie 2011
Poate va ajuta informatiile de aici.
[ link extern ] ...
am uramarit contraventiile si este mentionat obligativitatea intocmiri REGULAMENTULUI INTERN care cuprinde MODALITATI privind criteriile de evaluare a performantelelor necesare in vederea concedieri personalului:)) dar aici intra ROLUL UNUI MANAGER RESURSE UMANE:)) STUDiI, studii si studii asta concluzionez deci fara STUDiI ESTI CALIC, esti falimentat de cate persoane trebuie sa platesti:)) deci ce simplificari ne ofera GUVERNUL?

aici aveti model ITM dar trebuie actualizat pentru 01.05.2011 [ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 28 Aprilie 2011
doradragan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional la c.i.m ContSters154162 ContSters154162 Contractele de munca vechi trebuie modificate in mod obligatoriu prin act aditional, acum odata cu intrarea in vigoare a noul cod al muncii? :-/ Si prin act ... (vezi toată discuția)
Modificare cim de la 01.05.2011 giacris giacris In momentul in care va intra in vigoare noul Cod al muncii, respectiv din 01.05.2011, vor trebui modificate prin act aditional si CIM ale angajatilor deja ... (vezi toată discuția)
Imi puteti trimite va rog cateva modele de indicatori performanta ... daliborca.nicolin daliborca.nicolin Imi puteti trimite va rog cateva modele de indicatori performanta pentru mai multe functii: inginer mecanic, manager produs,tehnician mecanic,mecanic masini ... (vezi toată discuția)