avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Protectia muncii .
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Protectia muncii .

Doresc sa construiesc o casa,am apropiati care se vor implica alaturi de mine.Doresc sa intreb cum rezolv cu protectia muncii,in sensul sa fiu acoperit daca se intampla ceva.Sa recurg la o declaratie notariala prin care cei care ma ajuta isi asuma NTSM-ul si implicit orice evenimente ?Multumesc !

Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 08:32, 28 Aprilie 2011
puteti angaja servicii externe de protectia muncii. exista la ITM lista cu astfel de firme...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În timpul concediului de odihnă mi-am sucit glezna și nu mai ... mitabiciclista mitabiciclista În timpul concediului de odihnă mi-am sucit glezna și nu mai puteam sa pun piciorul în pământ și sa calc.De la urgență camera de garda am primit 5 ... (vezi toată discuția)
Accident de munca, probleme cu declaratia la itm OanceaAlexandru OanceaAlexandru Buna ziua, vreau sa va \"povestesc\" si eu necazul meu :(. Sunt angajat la o firma de trasport si coletarie eu am fost avasant in din manipulator in ... (vezi toată discuția)
Interesat husti husti in urma unui accident la locul de munca am suferit o interventie chirurgicala in urma careia am pierdut un rinichi care pana atunci a fost perfect sanatos la ... (vezi toată discuția)