avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ingrijorare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ingrijorare

Sunt angajat la o firma de 3 ani si jumatate. Recent am aflat ca patronul sau contabila nu au depus declaratiile fiscale din septembrie 2010 si nici nu au platit la stat contributiile din septembrie 2009. As dorii sa stiu ce se poate face in acest caz.
Cel mai recent răspuns: frank_kvitta , utilizator 09:22, 28 Aprilie 2011
reclamatie la ITM,sesizati si finantele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare facuta la itm. ce parere aveti de raspuns? mie mi se pare bataie de joc. va rog dati-mi un sfat. mihaela_d_a mihaela_d_a Sunt angajata in cadrul unei societatii din februarie 2006, in ianuarie 2010 am aflat ca sunt insarcinata, ca sa beneficiez de concediul pentru cresterea ... (vezi toată discuția)
Cum se formuleaza o reclamatie la garda financiara marian1970 marian1970 buna ziua.am si eu o intrebare. eu am lucrat la o firma care ma mintit ca mia facut carte de munca.cum pot sa formulez o reclamatie la garda financiara? (vezi toată discuția)
Neplata retineri angajat albnegru albnegru Buna ziua. Sunt angajat de putina vreme (aproximativ 4 luni) in cadrul unei companii. De la inceputul acestui an, plata salariilor se face cu intarziere ... (vezi toată discuția)