avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum se formuleaza o reclamatie la garda financiara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum se formuleaza o reclamatie la garda financiara

buna ziua.am si eu o intrebare. eu am lucrat la o firma care ma mintit ca mia facut carte de munca.cum pot sa formulez o reclamatie la garda financiara?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:10, 5 Noiembrie 2012
Nu la Garda Financiara trebuie sa reclamati ci la ITM.
Sesizarea trebuie facuta in scris.
la itm am facut sesizarea,acum astept raspunsde la itm.dar firma la care am lucrat are probleme mari cu platitul de tva
Daca doriti sa sesizati si alte institutii ale statului privind neregulile din cadrul acelei firme o puteti face.
da as dori sa sesizez si garda financiara,dar nu stiu sa formulez sesizarea
Nu se mai foloseste carnetul de munca din ian. 2011. Angajarile si restul se declara in revisal.
Puteti dovedi ca ati avut relatii de munca cu acea societate?
Daca ati muncit la negru, e cert ca patronul nu a platit statului nici un ban pt. asigurarile dvs sociale.
Puteti verifica printr-o sesizare scrisa catre Administratia Finantelor Publice din judetul dvs.
OG nr.86/2003
Art.27.- (1) Începând cu data de 1 ianuarie 2004, activitatea privind declararea, constatarea, controlul, colectarea şi soluţionarea contestaţiilor pentru contribuţia de asigurări sociale, contribuţia de asigurări pentru şomaj, contribuţia pentru asigurări sociale de sănătate si
contribuţia de asigurare pentru accidente de muncă şi boli profesionale, precum şi alte contribuţii datorate de persoanele juridice şi persoanele fizice care au calitatea de angajator sau entităţile asimilate angajatorului, denumite în continuare contribuţii sociale, se va realiza de către Ministerul Finanţelor Publice şi unităţile sale subordonate, care au şi calitatea de creditor bugetar.
Ultima modificare: Luni, 5 Noiembrie 2012
arakys, utilizator

Alte discuții în legătură

Nu mi s-au platit contributiile catre stat de mai bine de un an si jumatate liviudeva liviudeva ce pot face daca angajatorul nu mi-a platit contributiile catre stat? cum pot sa il oblig sa o faca din moment ce sunt angajat la acea societate? pe statul de ... (vezi toată discuția)
Locul de munca Ionut0790 Ionut0790 Buna ziua ,am si eu o nelamurire.Muncesc de 3 ani la o societate comerciala in mediul rural ,cu contract de munca ( sunt platit la norma,insa pe contract sunt ... (vezi toată discuția)
Incetare cim cu acordul partilor diana24 diana24 Documentul de incetare de ambele parti isi exercita influenta in ziua incheierii sau in ziua cand fostul angajat il semneaza.De exemplu el a fost realizat pe 1 ... (vezi toată discuția)