avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum se formuleaza o reclamatie la garda financiara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum se formuleaza o reclamatie la garda financiara

buna ziua.am si eu o intrebare. eu am lucrat la o firma care ma mintit ca mia facut carte de munca.cum pot sa formulez o reclamatie la garda financiara?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:10, 5 Noiembrie 2012
eu pot dovedi ca am lucrat la acea firma doar cu martorii [colegi cu care am lucrat]
Garda Financiara se sesizeaza numai pentru aspecte legate de activitatea financiara si nicidecum pentru aspecte legate de relatiile de munca ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mi s-au platit contributiile catre stat de mai bine de un an si jumatate liviudeva liviudeva ce pot face daca angajatorul nu mi-a platit contributiile catre stat? cum pot sa il oblig sa o faca din moment ce sunt angajat la acea societate? pe statul de ... (vezi toată discuția)
Locul de munca Ionut0790 Ionut0790 Buna ziua ,am si eu o nelamurire.Muncesc de 3 ani la o societate comerciala in mediul rural ,cu contract de munca ( sunt platit la norma,insa pe contract sunt ... (vezi toată discuția)
Incetare cim cu acordul partilor diana24 diana24 Documentul de incetare de ambele parti isi exercita influenta in ziua incheierii sau in ziua cand fostul angajat il semneaza.De exemplu el a fost realizat pe 1 ... (vezi toată discuția)