avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune titlu de proprietate

Buna ziua! Am facut o cerere pentru obtinerea titlului de proprietate pentru un teren extravilan si o casa la tara iar de o jumatate de an sta la semnat pe biroul prefectului din Alexandria Teleorman. Ce as putea face sa am un raspuns? Fara titlu de proprietate nu pot face succesiunea. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 20:26, 28 Aprilie 2011
sper sa mai aveti numarul de inregistrare al cererii. 2 . Incercati si o audienta la dumnealui.
Depuneti un memoriu si daca nu va raspunde in 30 zile, mergeti in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema titlu de proprietate Marius77777 Marius77777 Cu doua luni inainte sa moara, tatalui meu, primarul din comuna, i-a luat titlul de proprietate pe casa si teren, spunandu-i ca este o neregula si trebuie ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate Lacy58 Lacy58 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sau sa-mi dati un sfat ce trebuie sa fac in urmatoarea situatie: Am mostenit eu si fratele meu un imobil si un teren ... (vezi toată discuția)
Revocare ordin prefect alinafelicia2006 alinafelicia2006 In ce conditii se poate revoca un ordin al prefectului emis in 1994 referitor la punerea in posesie la un teren si care nu a fost aplicare pana acum, dar ... (vezi toată discuția)