avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Falsificare semnatura
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Falsificare semnatura

In perioada octombrie 2010 ianuarie 2011 am lucrat la o patiserie. Am dus actele necesare semnarii contractului de munca, dar tot amanau semnarea acestuia. Pe 8 ianuarie am decis sa plec de la locul de munca fara a-mi da demisia, doar mi-am anuntat sefii. De atunci pana in prezent nu am lucrat. Cand sa ma duc sa ma angajez saptamana trecuta aflu ca eu sunt angajat la patiserie din 12 decembrie 2010 pana in prezent, desi precizez ca nu am semnat niciun contract de munca. Ce e de facut?
Am fost la Inspectoratul Teritorial de Munca si am depus o cerere si urmeaza sa fie verificata firma. Am procedat corect?
Va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: diana1sefa , utilizator 10:17, 28 Aprilie 2011
a-ti pocedat bine .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. pe data de 29.07.2021 am redactat cererea de demisie. ... RubyMuresan RubyMuresan Buna ziua. Pe data de 29.07.2021 am redactat cererea de demisie. Data stabilita in cerere a fost încetarea contractului de munca pentru data de 3.08.2021. In ... (vezi toată discuția)
Sfat privind protectia muncii Jacki3 Jacki3 Din dec 2009 am fost angajat la o firma. Abia in mai 2010 am reusit sa conving patronul sa-mi faca contract de munca. In momentul semnarii contractului am fost ... (vezi toată discuția)
Litigii de munca vinerica vinerica Buna ziua! Nu stiu cui sa ma adresez? si daca ma poate ajuta cineva intr-o problema ,litigii de munca? Am lucrat la o societate privata si am fost nevoita sa ... (vezi toată discuția)