avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Capacitate tehnica - norme imperative ?
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Capacitate tehnica - norme imperative ?

Buna ziua ,

Doresc sa particip la o licitatie publica . In caietul de sarcini toate cerintele sunt trecute cu " cerinta obligatorie " mai putin cele de la "Capacitatea tehnica " unde sunt enumerate niste cerinte fara a se preciza ca sunt obligatorii ( enumerarea e ceva de genul : Sa aiba , sa apartina , sa fi facut ) Se poate considera ca neindeplinirea lor poate totusi sa califice ofertantul sau sunt considerate imperative insasi prin natura caietului de sarcini ?
Ultima modificare: Joi, 28 Aprilie 2011
colonelu, utilizator
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 10:26, 29 Aprilie 2011
Capacitatea tehnica face parte din conditiile de calificare.
Art.36, alin.1, lit.b din HG 925 obliga la respingerea ofertelor care nu indeplinesc cerintele de calificare din documentatia de atribuire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa propunere tehnica in cadrul sedintei de deschidere a ofertelor mada_dum mada_dum Buna ziua, In cadrul sedintei de deschidere a unei cereri de oferte, unul dintre ofertanti nu a introdus in plic propunerea tehnica. Mai mult, se si intreba ... (vezi toată discuția)
Formular de oferta soazig soazig Licitatie deschisa, cumparare / furnizare, criteriu de atribuire: pretul cel mai scazut. In formularul de oferta, sunt evocate urmatoarele: \\"Intelegem ... (vezi toată discuția)
Numar minim particpanti licitatie anjinsan anjinsan Buna Ziua, As dori sa va descriu urmatoarea situatie: La o licitatie publica deschisa pentru achizitionarea unui produs se prezinta trei ofertanti. Doi ... (vezi toată discuția)