avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare sc
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare sc

sunt persoana cu handicap, doresc sa infiintez sc. am unele scutiri de taxe pentru infiintare sau alte scutiri de taxe datorate la stat ?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 15:59, 28 Aprilie 2011
Din pacate legislatia actuala nu prevede scutiri pentru infiintarea oricarei forme de societate comerciala sau alte scutiri pentru persoane cu dizabilitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare persoana cu handicap iuga laurentiu iuga laurentiu Cum trebuie sa procedeze o persoana cu handicap gr. II ( hipoacuzie) in vederea angajarii la o societate comerciala ( manipulant la un magazin alimentar)? Ce ... (vezi toată discuția)
Facilitati in deschiderea unui srl ca si persoana cu handicap ciprux ciprux Buna , tatal meu are handicap de gradu 2 si as vrea sa deschid un magazin dar pe numele lui asat daca are ceva facilitati , atunci intrebarea mea e are ceva ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto non ue pt persoana cu dizabilitati. dignitas dignitas Buna ziua! Intentionez sa achizitionez un autoturism care se afla deja in Romania, pe numele unui cetatean roman. Masina a fost cumparata din Elvetia in urma ... (vezi toată discuția)