avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... indreptare eroare materiala contract de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

indreptare eroare materiala contract de vanzare-cumparare

as dori sa stiu daca este peosibila indreptarea unei erori de dactilografiere intr-un contract de vanzare cumparare incheiat in anul 1991. Eroarea consta in faptul ca in loc de 320 mp conform masuratorilor expertului tribunalului a fost trecut 300 mp.
calitatea mea este de mostenitor al vanzatorului parte in contractul de vanzare cumparare. Este necesara prezenta si celeilalte parti intrucat indreptarea erori nu afecteaza drepturile dobandite de aceasta prin contractul incheiat cu ruda mea.
Cel mai recent răspuns: teodosie113 , utilizator 21:06, 28 Aprilie 2011
pe vremea aceea notariatele erau de stat. ar trebui sa va interesati daca notarul care a incheiat acel act de vanzare-cumparare mai profeseaza in prezent si sa mergeti impreuna cu cealalta parte pt a face un act aditional.
cealalta parte este decedat iar mostenitorii acesteia au instrainat bunul dobandit in urma actului de vanzare cumparare. pot cere instantei sa rectifice actul ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indreptare eroare materiala florance01 florance01 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Indreptarea de eroare materiala la un contract de vanzare cumparare se poate face de catre cumparator? La ... (vezi toată discuția)
Bună seara. am următoarea întrebare și speță: bunicii mei ... Catalin V Catalin V Bună seara. Am următoarea întrebare și speță: Bunicii mei au cumpărat un apartament de la icral, iar acel apartament are trecuta în acte \"sc1 în ... (vezi toată discuția)
Indreptare eroare materiala diana14 diana14 In anul 2000 conform titlului de proprietate dupa soacra mea, eu fiind in calitate de nora dupa sotul meu, impreuna cu alti frati ai sotului decedat am ... (vezi toată discuția)