avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort - obligatiile unui avocat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort - obligatiile unui avocat

buna ziua,
am semnat un contract cu un avocat pentru divort si bineinteles am si achitat taxa acestuia.intrebarea mea este care sunt obligatiile acestuia avand in vedere ca am si un contract fiindca pe durata procesului pentru fiecare cerere depusa de el imi cere bani.inteleg ca asa se face in Romania dar vreau sa inteleg pentru ce mai exista acea taxa.
intra in obligatia lui ca sa-mi legalizeze hotararea de divort avand un contract cu acesta sau nu?
Cel mai recent răspuns: larisa2685 , utilizator 19:01, 28 Aprilie 2011
Depinde de ceea ce scrie in contract. Cititi contractul cu atentie si vedeti la ce s-a angajat ca va face...
cred ca ar trebui sa cititi contractul, probabil ca v-ati inteles sa va asiste la proces si cam atat.
nu cred ca legalizarea hotararii e treaba lui. pt ce alta cerere v-a mai cerut bani?
pentru preschimbarea termenului de divort

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma informati adrian68 adrian68 buna ziua,sunt divortat de 10 ani ,sentinta este definitiva si executorie si anul acesta vreau sa ma recasatoresc si mi sa spus de la starea civila ca sentinta ... (vezi toată discuția)
Legalizare si investire cu formula executorie manuelle manuelle Buna ziua. Copia hotararii judecatoresti care se anexeaza cererii de legalizare si investire cu formula executorie trebuie sa aiba mentiunea \"conform cu ... (vezi toată discuția)
Divort alina_ion_escu alina_ion_escu buna ziua, in urama cu un an sotul meu a parasit domiciliul pentru o relatie extraconjugala,a introdus cerere de divort si cu toate acestea nu sunt lasata in ... (vezi toată discuția)