avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... REVIZUIRE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

REVIZUIRE

Buna ziua,
Am o suprafata de teren ocupata abuziv de o persoana . Suprafata respectiva nu o am prinsa in totalitate in titlul de propietate si nici in registrele agricole cu toate ca imi fusese repartizata in 1991 . Persoana respectiva a observat ca nu e prinsa in titlul meu toata suprafata si cu ajutorul functionarilor de la primarie si fiind si vecin isi face titlul de propietate si pe suparafata mea care imi lipsea .Judecatoria imi face dreptate si cere anularea titlului de propietate al vecinului. Acesta face recurs si il castga. Considerand ca mi s a facut o nedreptate am cerut Tribunaluui revizuirea sentintei date .Imi accepta cererea de revizuire descoperind niste acte care au fost ascuse pe timpul judecarii procesului si am sanse mari de castig.Am termen de judecata la revizuire in data de 12 mai 2011 si am aflat ca persoana respectiva a vandut terenul respectiv sau ca ar vrea sa il vanda nu stiu exact.Ce trebuie eu sa fac? daca l a vandut mai am castig de cauza? daca nu am sanse sa il opresc si cum?
Multumim,
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 18:54, 28 Aprilie 2011
Primul pas este ca in baza unui certificat de grefa, sa solicitati inscrierea litigiului la OCPI. Se va elibera un extras de carte funciara de unde rezulta situatia de fapt.Daca a vandut terenul , se complica....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs pierdut costi_mbd costi_mbd Buna seara Am avut un proces civil pentru acuparea abuziva a unei suprafete de teren de catre 2 persoane. Instanta de fond mi-a dat castig de cauza iar la ... (vezi toată discuția)
Am pierdut recursul..ce trebuie sa fac? costi_mbd costi_mbd Stimati Domni, Am avut un proces pe rol in instanta din anul 2006, spun ca am avut pentru ca in data de 3 noiembrie 2009 am pierdut recursul fara sa n i se ... (vezi toată discuția)
Identificare teren ContSters206369 ContSters206369 ---buna dimineata.... ocpi sau alta institutie poate sa efectueze o identificare de teren , la solicitarea persoanelor fizice , daca terenul este pus in ... (vezi toată discuția)