avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ce implica crearea unui contract de colaborare su de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ce implica crearea unui contract de colaborare su de prestari serviciila domiciliul

Buna Ziua,
Imi doresc daca este posibil sa primesc cateva lamuriri cu privire la efectuarea legala aunor activitati de machiaj la domiciliul clientei, fara a fi angazata unui salon, dar cu studii de specialitate. Ce proceduri trebuie sa demarez care sa-mi permita si colaborarea cu cateva saloane in acest domeniu. As dori sa imi afisez cateva anunturi si flyere pt si vreau ca activitatea de machiaj fie in legalitate. Nu vreau firma, vreau ceva cat mai simplu si fara prea multe hartoage.
In speranta unui raspuns cat mai rapid va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: dgnConsulting , Contabil 22:02, 28 Aprilie 2011
PFA (persoana fizica autorizata) se preteaza cel mai bine, gasesti informatii pe pagina ONRC (Registrul Comertului).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salon înfrumusețare și cosmetica la domiciliu Alexandra1:1 Alexandra1:1 Buna ziua. Vreau sa îmi apartamentul propriu ca salon de infrumusetare cu o camera pentru Cosmetica, întrebarea mea este ce ar fi mai bine un pfa sau SRL? (vezi toată discuția)
Ce statut ar trebui sa aleg? ellada ellada Vreau sa deschid un site cu anunturi turistice si as vrea sa stiu ce statut este cel mai recomandat pentru aceasta activitate. Anunturile care se vor ... (vezi toată discuția)
Total confuz: formularele 010 si 112 teodor-andrei teodor-andrei Buna seara, Am un PFA din aprilie 2013 in sistem real. Nu am angajati. Vorbeam azi cu cineva care imi spune ca ar fi trebuit sa depun formularul 010 la ... (vezi toată discuția)