Buna seara . In urma cu aproximativ 2 luni am avut ghinionul sa cumpar o masina care era furata , cu acte false , nr false . Am reclamat acest lucru la Serviciul Furturi Auto , masina era furata din Germania in anul 2007, mi-a fost lasata in custodie pana la clarificarea situatiei. La o saptamana dupa ce am adus masina acasa , mi-a fost furata . Am fost la Furturi Auto , am reclamat furtul , iar politistii au gasit-o dupa 3 zile in trafic cu alte numere false de Bulgaria. Am fost indrumat sa depun cerere de restituire deoarece sunt cumparator de buna credinta . A trecut mai bine de o luna de cand am depus cererea , dar problema este ca inca nu a venit raspuns de la procuror . Care ar fi termenul legal in care procurorul este obligat sa-mi raspunda la cererea de restituire ? De ce se taraganeaza atata ? Din Germania nu a venit nici un raspuns deci se pare ca proprietatul de drept nu mai vrea masina .
@goe_07 : sunteti avocat sau doar va dati cu parerea ? Nu de alta dar de pesimism sunt satul pana-n gat ! Nu m-ar mira in porcaria asta de tara de mana a 10-a sa se intample cum spuneti dvs , dar totusi , NICI CHIAR ASA !!!
Nu ma dau cu parerea,in probatiune doriti numar de dosar ?
Daca nu credeti ,convingeti-va singur analizand nesolutionarea unor dosare de notorietate,al revolutiei,al mineriadei si multe ,multe altele