avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Care este termenul legal in care procurorul trebuie sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Care este termenul legal in care procurorul trebuie sa dea raspuns la cerere de restituire autoturism ?

Buna seara . In urma cu aproximativ 2 luni am avut ghinionul sa cumpar o masina care era furata , cu acte false , nr false . Am reclamat acest lucru la Serviciul Furturi Auto , masina era furata din Germania in anul 2007, mi-a fost lasata in custodie pana la clarificarea situatiei. La o saptamana dupa ce am adus masina acasa , mi-a fost furata . Am fost la Furturi Auto , am reclamat furtul , iar politistii au gasit-o dupa 3 zile in trafic cu alte numere false de Bulgaria. Am fost indrumat sa depun cerere de restituire deoarece sunt cumparator de buna credinta . A trecut mai bine de o luna de cand am depus cererea , dar problema este ca inca nu a venit raspuns de la procuror . Care ar fi termenul legal in care procurorul este obligat sa-mi raspunda la cererea de restituire ? De ce se taraganeaza atata ? Din Germania nu a venit nici un raspuns deci se pare ca proprietatul de drept nu mai vrea masina .
Ultima modificare: Joi, 28 Aprilie 2011
liv.savu, utilizator
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 22:11, 29 Aprilie 2011
@goe_07 : sunteti avocat sau doar va dati cu parerea ? Nu de alta dar de pesimism sunt satul pana-n gat ! Nu m-ar mira in porcaria asta de tara de mana a 10-a sa se intample cum spuneti dvs , dar totusi , NICI CHIAR ASA !!!
Nu ma dau cu parerea,in probatiune doriti numar de dosar ?
Daca nu credeti ,convingeti-va singur analizand nesolutionarea unor dosare de notorietate,al revolutiei,al mineriadei si multe ,multe altele
Ultima modificare: Vineri, 29 Aprilie 2011
goe_07, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-a fost confiscata masina ce pot face in acest caz? zsak zsak buna ziua!in luna iulie anul 2013 am cumparat o masina din germania,am adus-o in romania,am luat nr provizorii iar cand am vrut sa mai iau un rand de numere mi ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina furata ! liv.savu liv.savu Buna seara ! Ma confrunt cu o problema foarte delicata si am nevoie de niste sfaturi de la persoane specializate . Am cumparat o masina , care in urma ... (vezi toată discuția)
Am fost pacalit tocmai eu masinile cumparate la noi in romania sunt ca la loto? gabitzu1983 gabitzu1983 X-( Am cumparat acum 3 saptamani un bmw din 96 inmatriculat in romania eu as fi al 4-lea proprietar, am facut toate actele pt inmatriculare si a urmat sa fac ... (vezi toată discuția)