avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract colectiv de munca ramura comert 2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract colectiv de munca ramura comert 2011

ma intereseaza daca ccm-ramura comert inregistrat la MMSFES in 2010 mai este in vigoare, a fost prelungit prin act aditional?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:03, 29 Aprilie 2011
Da, este in vigoare avand in vedere prevederile art.4 alin.2 din acest CCM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prevederile ccm la nivelulu ramurii comert MITULINA MITULINA Datorita faptului ca am reusit sa obtin un salariu compensator de la firma unde am lucrat, mi-am propus sa anunt si daca pot sa si ajut...cunostintele mele ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii noul cod al muncii 2011 narcis.moraru narcis.moraru va rog sa imi spuneti cate salarii compensatorii se acorda conform noului cod al muncii pentru desfacerea contractului de munca datorita desfiintarii unui post? (vezi toată discuția)
Ccmun pe ramura comert-rog urgent leonora leonora Buna ziua. Ma aflu intr-un proces cu fostul angajator iar maine trebuie sa depun in insatanta CCMUN pe ramura Comert si nu gasesc decat CCMUN pe ramura Comert ... (vezi toată discuția)