avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CCMUN pe ramura Comert-rog urgent
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CCMUN pe ramura Comert-rog urgent

Buna ziua.
Ma aflu intr-un proces cu fostul angajator iar maine trebuie sa depun in insatanta CCMUN pe ramura Comert si nu gasesc decat CCMUN pe ramura Comert valabil ptr.anii 2007-2008 cu prelungire si pe 2009.
Imi puteti spune daca acesta este valabil si pe 2010 sau este bun acesta avand in vedere ca desfacerea CIM a fost facuta la data de 12.oct.2009?

va multumesc
leonora
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:44, 29 Martie 2010
Vi se aplica cel in vigoare la 2009, la momentul desfacerii cim
Va multumesc mult pentru raspuns.
O zi buna va doresc.
Nu mai este valabil pe 2010, intrucat nu exista act aditional de prelungire a duratei acestuia ... CCM la nivel de ramura de comert a fost valabil pana la data de 19.11.2009.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prevederile ccm la nivelulu ramurii comert MITULINA MITULINA Datorita faptului ca am reusit sa obtin un salariu compensator de la firma unde am lucrat, mi-am propus sa anunt si daca pot sa si ajut...cunostintele mele ... (vezi toată discuția)
Salariu sau salarii compensator(ii) ? DYC DYC Am lucrat intr-o firma privata (specific de comert) pana la 21 dec 2009. Vreau sa stiu daca am dreptul la un singur salariu compensatoriu ( care este prevazut ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata dupa concediu crestere copil andredin andredin Buna ziua, as dori sa aflu daca mai este valabil art 62 alin 1 din CCMUN 2007-2010 si respectiv Art 64 alin 1 din CCM la niv de ramura transporturi ce fac ... (vezi toată discuția)