avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu sau salarii compensator(ii) ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu sau salarii compensator(ii) ?

Am lucrat intr-o firma privata (specific de comert) pana la 21 dec 2009. Vreau sa stiu daca am dreptul la un singur salariu compensatoriu ( care este prevazut in CIM unic la nivel national) sau la mai multe. Unde pot gasi prevederile contractului colectiv de munca la nivel national pe ramura comert sau unitate, care sa fi fost in vigoare in anul 2009?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: DYC , utilizator 14:23, 13 Februarie 2010
Il gasiti aici
[ link extern ]
Acesta aste pt anii 2007-2008 ma interesa cum se procedeaza pt anul 2009 pt ca eu am treminat activitatea in dec 2009 si sa stiu daca pot cere mai multe salarii.Se considera cel de pe 2008 valabil si pt 2009?

Multumesc.
Este valabil pana la data de 19.11.2009 ... dupa aceasta data sunt aplicabile prevederile CCMN , deoarece nu exista niciun act aditional la acesta pentru prelungirea valabilitatii lui.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccmun pe ramura comert-rog urgent leonora leonora Buna ziua. Ma aflu intr-un proces cu fostul angajator iar maine trebuie sa depun in insatanta CCMUN pe ramura Comert si nu gasesc decat CCMUN pe ramura Comert ... (vezi toată discuția)
Prevederile ccm la nivelulu ramurii comert MITULINA MITULINA Datorita faptului ca am reusit sa obtin un salariu compensator de la firma unde am lucrat, mi-am propus sa anunt si daca pot sa si ajut...cunostintele mele ... (vezi toată discuția)
Mai este in vigoare ccm pt comert, 2007-2008? laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 Sper sa nu fiu apostrofat pentru ca repet intrebarea:mai este in vigoare contractul colectiv de munca la nivelul ramurii comert pe anii 2007-2008?Am pus mai ... (vezi toată discuția)