Pot accesa finantare din fonduri structurale pentru :
INTREPRINDERE MICA ; Cod CAEN al activitatii principale : 4399 - Alte lucrari speciale de constructii n.c.a. ; Cod CAEN al activitatii pentru care dorim sa facem investitia : 4520 - Intretinere si reparare autovehicule ;
Natura investitiei - Modernizare cladire service existenta si achizitie utilaje si echipamente pentru dotarea acestuia ;
Sediul social al societatii - mediu rural ; Investitia se realizeaza in mediu urban .
Avem profit din exploatare pe ultimii 2 ani .
Aveti in schimb sanse in mediul urban cu profilul dvs. principal de activitate - constructii - daca sunteti macar intreprindere mica (minim 10 salariati in ultimii doi ani).
Suntem intreprindere mica .
Cod CAEN al activitatii principale : 4399 - Alte lucrari speciale de constructii n.c.a. ; Cod CAEN al activitatii pentru care dorim sa facem investitia : 4520 - Intretinere si reparare autovehicule ;
Natura investitiei - Modernizare cladire service existenta si achizitie utilaje si echipamente pentru dotarea acestuia ;
Sediul social al societatii - mediu rural ; Investitia se realizeaza in mediu urban .
Avem profit din exploatare pe ultimii 2 ani .
Conteaza codul CAEN al activitatii sprijinita de proiect. Ce v-am scris eu se intrepreteaza asa:
- in acest an, finantare in mediul urban puteti obtine numai pentru alte activitati decat cea de intretinere si reparare a autovehiculelor; am dat exemplul activitatii dvs. principale, in cazul in care v-ar trebui, de exemplu, utilaje pentru constructii.