avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Accesare fonduri structurale
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Accesare fonduri structurale

Pot accesa finantare din fonduri structurale pentru :
INTREPRINDERE MICA ; Cod CAEN al activitatii principale : 4399 - Alte lucrari speciale de constructii n.c.a. ; Cod CAEN al activitatii pentru care dorim sa facem investitia : 4520 - Intretinere si reparare autovehicule ;
Natura investitiei - Modernizare cladire service existenta si achizitie utilaje si echipamente pentru dotarea acestuia ;
Sediul social al societatii - mediu rural ; Investitia se realizeaza in mediu urban .
Avem profit din exploatare pe ultimii 2 ani .
Cel mai recent răspuns: Ion Vasilescu , Consultant credite si finantari 14:58, 2 Mai 2011
Aveti in schimb sanse in mediul urban cu profilul dvs. principal de activitate - constructii - daca sunteti macar intreprindere mica (minim 10 salariati in ultimii doi ani).
Suntem intreprindere mica .
Cod CAEN al activitatii principale : 4399 - Alte lucrari speciale de constructii n.c.a. ; Cod CAEN al activitatii pentru care dorim sa facem investitia : 4520 - Intretinere si reparare autovehicule ;
Natura investitiei - Modernizare cladire service existenta si achizitie utilaje si echipamente pentru dotarea acestuia ;
Sediul social al societatii - mediu rural ; Investitia se realizeaza in mediu urban .
Avem profit din exploatare pe ultimii 2 ani .

Care ar fi sansele ?

Conteaza codul CAEN al activitatii sprijinita de proiect. Ce v-am scris eu se intrepreteaza asa:
- in acest an, finantare in mediul urban puteti obtine numai pentru alte activitati decat cea de intretinere si reparare a autovehiculelor; am dat exemplul activitatii dvs. principale, in cazul in care v-ar trebui, de exemplu, utilaje pentru constructii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare onduri europene- masura 3.1.2 Nina1 Nina1 Titlu: Accesare fonduri europene - masura 3.1.2 Buna ziua, Pot accesa fonduri europene pe masura 3.1.2 daca am buletin in mediul urban? Cu stima (vezi toată discuția)
Despre fonduri nerambursabile. APN APN Buna ziua,am o spalatorie auto si vulcanizare caen 4520,pot beneficia de fonduri nerambursabile,pentru investitii?;si daca da, cui ma pot adresa?Multumesc. (vezi toată discuția)
Vopsitorie auto mihpop mihpop Care sunt conditiile de autorizare pentru o vopsitorie auto? (vezi toată discuția)