avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... mandat de retinere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

mandat de retinere

Exista un mandat de retinere pe 24 de ore.cel cautat nu este acasa.ce se poate intampla?pot sa intre cu forta in casa sa verifice?
Cel mai recent răspuns: ContSters181996 , utilizator 13:15, 29 Aprilie 2011
Nu , in caul masurii preventive a retinerii nu se specifica in lege ca ar exista aceasta posibilitate a organelor de urmarire penala, insa in cazul in care exista un mandat de arestare preventuva este posibil, conform legii (art. 152 alin 3 ^1 Cod pr. pen).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat european de arestare gabitzu1ro gabitzu1ro Intrebarea este: sa dat ordonanta de arest preventiv 24 ore dupa expirarea celor 24 ore sa dat in Setinta penala retinere in arest 5 zile.,pana la comunicarea ... (vezi toată discuția)
Arestarea preventiva - inculpat cu ordonanta de retinere expirata morebyte morebyte [b]Speta este urmatoarea:[/b] Inculpatul citat si tot odata emis si mandat de aducere pe numele lui la data de 06.05.2011, urmand a se prezenta(in speta ... (vezi toată discuția)
Cum se obtine arestarea preventiva pentru inselaciune? florindbro florindbro Cum se poate obtine arestarea preventiva in cazul unui inculpat cercetat pentru inselaciune? Inselaciunea este pentru un autoturism in valoare de 50000 euro. ... (vezi toată discuția)