Sunt insarcinata in 30 de saptamani si am recomandare de la medicul ginecolog pentru reducerea cu 1/4 a programului de lucru conform art 13 din OU 96/2003. Medicul de familie mi-a dat o hartie (gen concediu medical cu cod indemnizatie 10) pe care sa o duc la servici insa mi-a spus ca aceasta hartie e valabila pana in saptamana 33 de sarcina si ca ulterior daca nu pot indeplini norma de 8/zi sa imi iau concediu prenatal. Eu nu sunt interesata sa intru de pe acum in concediu pre-natal si nici nu am gasit vreo alta lege care sa actioneze in directia mentionata de medicul meu de familie. Spuneti-mi va rog, exista asa ceva?
Eu vreau sa merg la servici pana in saptamana 36 si nu stiu cum sa fac deoarece nu pot sta la servici norma intreaga.
Incercati sa formulati o cerere pentru a solicita transferul de la un loc de munca cu norma intreaga la un loc de munca cu fractiune de norma.(daca exista aceasta posibilitate)
Din pacate nu exista aceasta posibilitate, deoarece in societatea unde lucrez nu exista posturi cu jumatate sau cu fractiune de norma. Si oricum la HR cand m-am dus initial cu recomandarea de la medicul ginecolog s-au facut ca nu au auzit de asa ceva (redurecea programului de lucru), cu toate ca ulterior am aflat ca mai sunt gravidute care lucreaza 6/zi. In final, dupa verificari ale legii ..au zis ca ok vor actiona in conformitate cu legea dar ca sa aduc hartie de la medicul de familie.
Si vad ca si medicul de familie imi pune bete in roate. De aceea as dori sa stiu: exista un articol de lege.HG/OU care sa spuna ca pentru femeile insarcinate in saptamana 33 nu se mai elibereaza nici un alt concediu medical (nici cel care recomanda reducerea cu 1/4 a programului de lucru), decat concediu prenatal?
Va multumesc.
Cristina