avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Sunt insarcinata in saptamana 9, iar ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Sunt insarcinata in saptamana 9, iar medicul ginecolog ...

Buna ziua! Sunt insarcinata in saptamana 9, iar medicul ginecolog mi-a recomandat reducerea programului de lucru cu 1/4 deoarece eu lucrez acum 12/24, 12/48 si este un program solicitant pentru conditia mea de gravida.
As dori sa stiu daca la final de luna orele suplimentare si cele de weekend (platite in plus) vor fi aceleasi la numar ca si cum as lucra norma intreaga fiind acoperite de angajator sau vor fi scazute cu 1/4 conform programului meu nou de lucru?
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 7 Iulie 2021
Emilia_089, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:32, 7 Iulie 2021
Buna ziua,
Care este durata programului specificata in contractul de munca?
Reducerea se aplica la aceasta durata.
Daca vi se reduce timpul de munca, orele suplimentare si cele de weekend (platite in plus) nu vor fi aceleasi la numar ca si cum ati fi lucrat cu norma intreaga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt angajata intr-un magazin de galerie unde lucram ... Iza0810 Iza0810 Buna ziua, sunt angajata intr-un magazin de galerie unde lucram de luni pana duminica chiar și 12 cu 12 ore. Sunt insarcinata in 15 săptămâni, am ... (vezi toată discuția)
Noul cm puff_real puff_real Buna ziua! Sunt angajata la o firma ca si operator calc cu program de 6 ore/zi timp de 5 zile pe sapt,(lucrez deja de 4 ani la firma), sunt insarcinata in 5 ... (vezi toată discuția)
Activitate in weekend! Flav Flav Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca textul de mai jos din contractul de munca ma obliga sa prestez ore in weekend fara acordul meu. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)