avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire teren

detin un titlu de proprietate pe numele bunicului. tatal si unchiul (mostenitori) au murit si am ramas mostenitori eu si familia unchiului. Ei vor sa-mi cedeze mie si partea lor,
care este calea cea mai simpla de a intra in posesia parti lor
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 13:30, 29 Aprilie 2011
Mergeti la notar pentru succesiune si va va spune acolo si pentru restul.
sau apelati la un avocat sa va faca actiune de partaj succesoral si la prima infatisare sa incheiati o tranzactie fara sa mai platiti taxa de timbru..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune-mai multi mostenitori miris miris Buna ziua, Bunicii mei au avut 7 copii. - Mama (fiica bunicilor) a murit acum 14 ani, bunica a murit acum 5 ani fara a se deschide succesiune. Anul trecut ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire - cum intram in posesia documentelor necesare? moisa simona moisa simona Va rog ajutatima ,tatal meu a decedat acum 1an si4 luni ,in familie mai sunt o mama un frate si doua surori( cu mine 2), toti majori ,intrebarea este cum se ... (vezi toată discuția)
Partaj fara toti succesorii definiti Marian-V Marian-V Buna ziua! Avem o situatie in familia largita si as dori sa stim pe ce cale se poate rezolva. Dupa ce au murit bunicii mei, s-a facut succesiunea fara a se ... (vezi toată discuția)